Badkamer

Moderne badkamer met witte gietvloer


Studiodoccia heeft in Drachten een appartement ontworpen en ingericht. Het appartement is gelegen in een monumentaal pand, maar het interieur is super strak en modern. Dat zie je vooral ook terugkomen in het badkamerontwerp.

Moderne badkamer met witte gietvloer

Gietvloer en gestuukte wanden

Door heel het appartement is gekozen voor een witte gietvloer, die niet alleen voor veel transparantie en licht zorgt, maar draagt ook bij aan het uitkomen van de inrichting. Deze vloer zie je zelfs in de moderne badkamer, waar het gecombineerd is met strak gestuukte en wit geschilderde wanden. Alleen de wanden in de inloopdouche zijn betegeld met minimalistische vierkante bruine tegeltjes.

Inloopdouche

Het is een ruime inloopouche, die middels een brede op maat gemaakte glazen wand gescheiden is van de rest van de badkamer. De grote muur loopt bovendien in een boog, waardoor het een echte eyecatcher vormt in de badkamer.

Aan de grote witte wand is een moderne badmeubel gemonteerd, bestaande uit twee moderne houten ladekasten met een spiegel en een moderne witte wandwastafel en strakke inbouwkraan.

Moderne badkamer met witte gietvloer

Moderne badkamer met witte gietvloer

Bron: Studiodoccia.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply