Badkamer

Moderne badkamer voorzien van alle gemakken


We hebben de U-vormige keuken van deze woning laten zien. Maar ook de badkamer bevat veel inspiratie waar je leuke ideeën uit kan halen. Eigenlijk vind ik de badkamer nog ietsjes mooier dan de keuken. Het is een vrij ruime rechthoekige badkamer. Het inrichten is door de vorm niet heel moeilijk. Er is plaats voor een grote ligbad, een inloopdouche van glas en een grote badmeubel met daarop twee ronde waskommen. Daarboven hangt nog een grote spiegelkast. Het is hier op de foto niet te zien, maar er is in de badkamer ook nog een luxe zwevend toilet aanwezig. Een badkamer die dus echt van alle gemakken is voorzien!

Moderne badkamer voorzien van alle gemakken

Zwart witte badkamer

In de badkamer is een kleurenpalet gebruikt bestaande uit simpel zwart en wit. Voor zowel de vloer als de wanden van de badkamer is er gekozen voor dezelfde tegels. Het verschil is dat de tegels op de vloer zwart zijn, terwijl de wandtegels grotendeels wit. Voor de variatie is er een zwarte strook aanwezig. Wat ik mooi vind van de vloertegels in de badkamer is de matte uitstraling. Dit is weer eens wat anders dan hoogglans.

Badkamer regendouche

Wat ik zelf anders gedaan zou hebben is de douchekop in de inloopdouche. Naast een simpele douchekop zou ik zeker gekozen hebben voor een grote stortdouche die mooi verwerkt is in het plafond. De kranen bij de wastafels zijn wel erg mooi afgewerkt. Deze zijn namelijk verwerkt in de wand van de badkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply