Badkamer, Badkamer ideeën, Badkamer ontwerpen

Moderne klassieke badkamer in Herenhuis


Deze bijzondere badkamer heb ik gevonden in een binnenkijker in Houseandgarden.co.uk. Daar hebben ze geschreven over een binnenkijker die ontworpen is door een interieur architect en een interieurontwerper. Een combinatie met twee verschillende stijlen en smaken. Dit was een risico voor het project, omdat het interieur verdeeld kon worden in twee helften. Maar dankzij een open benadering en samensmelting van ideeën, is het juist een interieur geworden met gebalanceerde harmonieuze contrasten. Het resultaat van de badkamer zien jullie hieronder.

Moderne klassieke badkamer in Herenhuis

Modern en klassiek interieur

Het gaat om een badkamer van een karakteristiek klassiek herenhuis gelegen in de populaire wijk Notting Hill in Londen. Je zou de stijl kunnen omschrijven als een combinatie van modern en klassiek.

Open badkamer met gouden details

De badkamer is ingericht bij grote slaapkamer. Ze hebben gekozen voor een open badkamer zonder douche. Daarentegen kan je wel heerlijk badderen in het vrijstaand bad. Een prachtig klassiek vrijstaand bad, die aan de buitenkant matzwart is. Het matzwart staat prachtig bij de gouden details, terugkomend in de kraan bij het bad, de poten van de klassieke dubbele wastafel, de kranen bij de wastafel en de grote gouden spiegel.

Als vloer hebben de architect en de ontwerper gekozen voor stoere retro tegels met een bijzonder patroon. Deze tegels lopen zelfs tot de helft van de muur, en lopen over tot bijpassende grijze betonlook.

Moderne klassieke badkamer in Herenhuis

Moderne klassieke badkamer in Herenhuis

Bron: Houseandgarden.co.uk | Fotografie: Lucas Allen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply