Badkamer, Toilet

Toilet en badkamer in dezelfde stijl


Sommige mensen richten de verschillende ruimtes in huis in met verschillende stijlen en afwerkingen. Maar wat je ook kunt doen, is dat je door het gehele huis dezelfde stijl toepast. Denk aan dezelfde muurafwerking en kleur, dezelfde vloer, dezelfde materialen, noem maar op. Dit zorgt er niet alleen voor dat je dan een mooi geheel hebt wat bij elkaar past, maar het bespaart je ook heel veel tijd. Je hoeft namelijk niet voor alle ruimtes aparte andere keuzes te maken. Vandaag willen we jullie inspireren met een heel mooi toilet, die exact dezelfde stijl heeft gekregen als de badkamer. Nice!

Toilet en badkamer in dezelfde stijl

Modern industrieel

Het toilet is van een modern appartement met een woonoppervlak van 130m2. De stijl van het appartement kan worden omschreven als een combinatie van modern en industrieel. Zo zou je ook het ontwerp van het toilet en de badkamer kunnen omschrijven.

Toilet en badkamer in dezelfde stijl

Betonlook gietvloer en strakke witte muren

Er is gekozen voor strak gestuukte en wit geschilderde wanden, die gecombineerd zijn met een stoere betonlook gietvloer. In het toilet zie je dat het muurtje voor het inbouwreservoir betegeld is met mooie zwart witte patroontegels. Dezelfde tegels zijn in de badkamer gebruikt voor de vloer in de inloopdouche.

Toilet en badkamer in dezelfde stijl

Houten en zwarte elementen

In zowel het toilet als de badkamer zijn houten elementen gebruikt. In het toilet komt het terug in de houten plank boven het muurtje van het inbouwreservoir, én in de houten wandmeubel waar het fonteintje op geplaatst is. In de badkamer zie je het hout terugkomen in de vorm van de houten badkamermeubel.

Tot slot zijn er in beide ruimtes ook zwarte elementen gebruikt. Voor beide ruimtes gaat het om de zwarte spiegel en de stoere wandlamp.

Bron: Pninit.com | Fotografie: Gdaon Loin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply