Badkamer

Verbouwing van een Vintage badkamer


Deze badkamer is ontworpen door interieurontwerpster Rosa Beltran van Homepolish, die voor een familie uit Glendale in totaal twee badkamers heeft ontworpen. Een nieuwe badkamer stond al heel lang op de planning, maar het werd elke keer weer uitgesteld. Dan is het natuurlijk extra fijn als de verbouwing eenmaal gerealiseerd is. Hieronder zie je hoe het is geworden.

Verbouwing van een Vintage badkamer

Inloopdouche, toilet en badmeubel

Het huis uit 1930 had in totaal dus twee badkamers. Een grote en een kleine badkamer. Hoewel dit de kleine badkamer is, is het tóch redelijk groot. In ieder geval groot genoeg voor een grote inloopdouche, een toilet en een grote badmeubel.

Mooie tegels

De ontwerpster heeft samen met de familie besloten om een vintage badkamer te creëren. Op de vloer vind je stijlvolle matte zwarte tegels in hexagon en ruit vorm, terwijl de wanden betegeld zijn met klassieke witte metrotegels.

Verbouwing van een Vintage badkamer

Verbouwing van een Vintage badkamer

Vintage sfeer

De inloopdouche is voorzien van stijlvolle zwarte kranen en is afgeschermd met een glazen wand en deur. Tussen de douche en de badmeubel vind je het toilet, geplaatst tegen een grijs geschilderde wand.

Dan volgt de badmeubel, een echte vintage badmeubel van hout en afgewerkt met minimalistische zwarte deurgrepen. Ook de kraan die in de muur is verwerkt is zwart. Daarboven hangt een houten ronde spiegel, die ook een steentje bijdraagt aan de vintage sfeer van de badkamer. Net als de stijlvolle gouden wandlamp.

Bron: Homepolish.com | Fotografie: Amy Bartlam

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply