Balkon

Balkon bouwen aan woonkamer


Vandaag wil ik jullie inspireren met een bijzonder balkon project. Een project van interieur architect Kevin Young van PMK+designers.

Na een tijdje gewoond te hebben in zijn oude appartement, besloot hij te verhuizen naar een nieuw appartement, dat gelegen is boven zijn kantoor. Een van zijn grote wensen was een mooie buitenruimte, die het appartement aanvankelijk niet had. Zoals je hieronder kan zien, beschikt hij nu over een fantastisch mooi balkon!

Balkon bouwen aan woonkamer

Verlengde van woonkamer

Het balkon is niet heel diep, maar het is wel direct gelegen aan de grote woonkamer. Een ideale plek dus. In de zomer vormt het balkon een verlengde van de woonkamer. Vooral als de moderne glazen schuifpuien helemaal open geschoven zijn, is het heerlijk om in de woonkamer te zitten. En als het zonnetje schijnt, zit hij uiteraard gewoon buiten op het balkon.

Op maat gemaakte bank

Het balkon loopt over de gehele breedte van de woonkamer. En hij heeft ervoor gekozen om een op maat gemaakte bank te maken, die ook over de gehele breedte van het balkon loopt. Net als de ondervloer, is zitting van de bank ook bedekt met mooie houten vlonders.

Balkon bouwen aan woonkamer

Balkon bouwen aan woonkamer

Balkon bouwen aan woonkamer

Balkon bouwen aan woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply