Balkon

Balkon in klein appartement


Dit balkon is onderdeel van een klein Scandinavisch appartement. Het kleine appartement heeft slechts een woonoppervlak van slechts 54m2. En juist omdat het zo klein is, is het extra fijn om in ieder geval een balkon te hebben. En als je dan wat aandacht besteedt om het leuk in te richten, dan is het een échte toegevoegde waarde voor je appartement. Een ruimte waar je gewoon veel gebruik van zult maken.

Balkon in klein appartement

Balkon in klein appartement

Balkon aan keuken

Het balkon is in dit appartement direct gelegen aan de keuken. Via een mooie moderne glazen schuifpui kan je het betreden. Het voordeel van een schuifpui, is dat je hiermee ook wat ruimte bespaart.

Sommigen vinden het fijner als het balkon aan de woonkamer ligt. Maar het voordeel van een balkon aan de keuken, is dat het praktischer en makkelijker is voor als je bijvoorbeeld op het balkon gaat eten of barbecueën.

Houten vlonders

Het gehele balkon is voorzien van houten vlonders. Zowel de vloer als de muren zijn volledig bekleed met mooie houten vlonders. Uiteraard zijn ze wel gelakt, zodat het langer goed blijft.

Van hetzelfde hout is zelfs een balkontafel en bijbehorende bankjes gemaakt.

Balkon in klein appartement

Balkon in klein appartement

balkon-klein-appartement-5

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply