Balkon

Balkon inrichten voor jezelf én voor de verkoop


Vandaag willen we een balkon laten zien, die bewijst dat je met weinig middelen op een vrij eenvoudige manier je balkon super leuk en gezellig kunt inrichten. Een leuk ingericht balkon is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook erg waardevol voor als je je appartement gaat verkopen. Met een aantal eenvoudige meubels en accessoires kan je namelijk laten zien dat je appartement een leuke buitenruimte heeft. Iets wat altijd een pluspunt is van een woning, en soms zelfs een MUSTHAVE voor kopers. Dus twijfel je of je jouw balkon nog een beetje moet inrichten voor de verkoop? Niet twijfelen, gewoon doen!

Balkon inrichten voor jezelf én voor de verkoop

Houten vlonders

De vloer van je balkon is een belangrijk onderdeel voor een uitnodigende uitstraling voor je balkon. Omdat je balkon meestal niet heel groot is, zullen de kosten van bijvoorbeeld houten vlonders heel erg meevallen. Bij IKEA hebben ze bijvoorbeeld mooie houten vlondertegels, die je heel makkelijk zelf kunt leggen.

Balkon inrichten voor jezelf én voor de verkoop

Leuk bankje met kussens

Naast een goede vloer, heb je natuurlijk ook zitplekken nodig op je balkon. Dit kunnen stoelen zijn, maar een bank is nog veel beter. Hier hebben ze gekozen voor een eenvoudige l-vormmige hoekbank, die hier perfect past. De zachte schapenvachten en verschillende leuke sierkussens zorgen niet alleen voor zitcomfort, maar geven het balkon ook een vrolijke en gezellige uitstraling.

Omdat het balkon vrij smal is, hebben ze een tafeltje opgehangen aan de balkonreling. Het tafeltje kan je bovendien eenvoudig inklappen voor als je het niet gebruikt.

Aan de andere kant van het balkon vind je een aantal leuke plantjes in leuke potten. Iets wat niet mag ontbreken. En met een BBQ maak je het balkon helemaal af!

Balkon inrichten voor jezelf én voor de verkoop

Balkon inrichten voor jezelf én voor de verkoop

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply