Balkon

Balkon meubels


Om optimaal te kunnen genieten van je balkon, mogen er geen balkon meubels ontbreken. Ligstoelen, normale stoelen, een tafeltje, een bank… Je moet immers kunnen zitten. Zou zonde zijn als je hier geen gebruik van maakt. Eigenlijk zijn balkon meubels hetzelfde als tuinmeubelen. Het enige waar je rekening mee moet houden is de ruimte. De ruimte van een balkon is natuurlijk heel anders dan die van een tuin. Een balkon is veel smaller, waardoor grotere meubels er niet op passen. De indeling is hierbij ook van groot belang.

Balkon meubels

Soorten balkon meubels

Er zijn heel veel soorten balkon meubels. Je hebt houten balkon meubels die je ook weer in verschillende soorten hout kan onderverdelen. Zo zijn er eiken houten meubels en steigerhouten meubels. Eiken is meestal wat netter, terwijl steigerhout meer rauw, grof en onbewerkt is.
Vind je hout niet mooi? Dan kan je kiezen voor stalen meubels. Het voordeel hiervan is dat je het bijvoorbeeld niet hoeft te bewerken met lak.

Tuinmeubelenonlinestore.nl - Dé tuinmeubelen winkel

Dan zijn er nog rieten balkon meubels. Deze zie je vaak in hele tuinsets terugkomen. Mooie rieten loungesets met zachte kussens om het comfortabel te maken.
Wil je de ruimte optimaal benutten op je balkon? Dan kan je overwegen om op maat gemaakte balkon meubels te maken. Zo benut je elke centermeter van je balkon. Het kost natuurlijk iets meer, maar dan heb je ook wat.

Ik heb een aantal mooie voorbeeld en inspiratie foto’s verzameld van verschillende soorten balkon meubels.

Balkon meubels

Balkon meubels

Balkon meubels

Balkon meubels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply