Balkon

Groot balkon met openslaande deuren


Het is weer een tijdje geleden dat ik leuke balkon inspiratie en ideeën heb gedeeld met jullie. Het is nu wel winter, maar misschien ook weer een goede periode om na te denken hoe je jouw balkon wilt inrichten voor de komende zomer. Onderstaand balkon is onderdeel van een gigantisch penthouse in New York. Vanuit de woonkamer kan je via grote openslaande deuren toegang krijgen tot deze grote buitenruimte.

Groot balkon met openslaande deuren

Glazen afdak

Het eerste gedeelte van het balkon is eigenlijk een serre. Als je naar boven kijkt, zie je namelijk dat er een glazen afdakje aanwezig is. Wil je dus echt op het balkon zonnen? Dan moet je iets verder zitten. Hier is het balkon gelukkig diep genoeg voor. Je ziet ook dat de inrichting vanaf daar begint. Dit heeft natuurlijk ook te maken dat de schuifdeuren ruimte nodig heeft om geopend en gesloten te worden.

Het balkon is super gezellig ingericht met een zwart witte vloerkleed, zilveren en gouden kussens, groene plantjes en een paar zitstoelen. Ik mis nog wel een lekkere bank waar je languit op kan zitten en optimaal kan genieten van de zon.

Groot balkon met openslaande deuren

Groot balkon met openslaande deuren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply