Balkon

Herfst balkon


Je bent het vaakst in je tuin, op je dakterras of balkon in de zomer, als het lekker weer is en de zon schijnt. Lekker eten, barbecueën, zonnebaden, een boekje lezen, noem maar op. Dit neemt echter niet weg dat je ook in de herfst gebruik kunt maken van je balkon. Sterker nog, het kan zelfs heel relaxed en chill zijn om in tijdens dit gezellige seizoen op je balkon te chillen. Je gaat er alleen net iets anders mee om. Vandaag willen we je daarom inspireren met een echte herfst balkon!

Herfst balkon

Herfst kleuren en materialen

Je zou het kunnen vergelijken met je interieur binnen in huis. Ook op het balkon is het een kwestie van het gebruik van de juiste materialen en kleuren om meer warmte en gezelligheid te creëren. Creëer je gezellige warme zithoek waar je languit kunt zitten of zelfs liggen. Gebruik kussens en dekens in echte herfstkleuren. Denk aan rood, oranje, geel en bruin. Kleuren die je heel mooi met elkaar kunt combineren. Lekkere gebreide dekens zijn mooi, maar wat nog veel belangrijk er is, is dat ze je lekker warm kunt houden.

Herfst balkon

Lichtjes en kaarsen

Herfst is een periode met veel kortere dagen dan de lente en de zomer. Het wordt al snel donker. Daarom is verlichting een belangrijk aspect op je herfst balkon. Slingerverlichting zien er mooi uit als versiering, maar geven je balkon vooral ook heel veel sfeer. En als je aan sfeer denkt, denk je natuurlijk ook aan kaarsen. Plaats kaarsen op een dienblad, een vaas of een lantaarn.

Herfst balkon

Vloerkleed op balkon

Een vloerkleed op het balkon is altijd wel een goed idee, maar tijdens de herfst periode is een vloerkleed een echte must-have. Het ziet er namelijk niet alleen mooi en gezellig uit, maar je krijgt ook lekkere warme voetjes.

Herfst balkon

Herfst balkon

Bron: Ikea.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply