Balkon

Klein knus balkon met IKEA ÄPPLARÖ


Het is alweer een hele poos geleden dat we balkon inspiratie hebben laten zien. Het laatste balkon die we hebben laten zien was in december. Inmiddels is het alweer april. In maart was de lente zelfs officieel van start gegaan. Het is dus hoog tijd dat we weer een kijkje gaan nemen in een leuk balkon!

Klein knus balkon met IKEA ÄPPLARÖ

Dit is het balkon van een klein appartement gelegen in Stockholm. Hoewel het een klein balkon is, is het wel super leuk, knus en gezellig ingericht. De vloer is netjes gedecoreerd met mooie houten vlonders en ook de zwarte balkonreling ziet er erg netjes uit. Met verschillende leuke en praktische meubels en accessoires is het balkon bovendien erg uitnodigend ingericht.

Klein knus balkon met IKEA ÄPPLARÖ

ÄPPLARÖ tuinmeubelen

Er zijn verschillende elementen gebruikt die afkomstig zijn van IKEA. De twee comfortabele bruin geglazuurde tuinstoelen met de bijbehorende zwarte zit- en rugkussens, die naast elkaar zijn geplaatst, het bijpassende bankje met opbergruimte en het tafeltje zijn allemaal van de ÄPPLARÖ serie. Deze leuke en zeer praktische meubels zijn perfect voor een klein balkon als deze. Alles bij elkaar ben je nog geen €200,- kwijt.

Klein knus balkon met IKEA ÄPPLARÖ

Ondanks de beperkte oppervlakte vind je hier heel veel leuke planten. Op de vloer, op het tafeltje en op het bankje zijn verschillende soorten leuke plantjes geplaatst in verschillende potten. Van een mandarijn plant tot verse kruiden.

Klein knus balkon met IKEA ÄPPLARÖ

De lichtsnoer maakt het balkon helemaal af. Deze is op een leuke en speelse manier aan de balkonreling opgehangen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply