Balkon

Twee balkons!


Veel mensen willen liever een tuin als buitenruimte aan huis. Begrijpelijk ook wel, een tuin is meestal een stuk ruimer dan een balkon. Maar vandaag willen we een balkon laten zien, of beter gezegd twee balkons, van een bovenwoning uit Kopenhagen. Deze twee balkons waren zelfs dé belangrijkste reden geweest voor de bewoners om naar dit appartement te verhuizen.

Twee balkons!

De voordelen van twee balkons

Het zijn de twee balkons van kunstenaar Bjørn Agertved, die samen met zijn vriendin, Maria Steinhauer en hun twee kinderen August Wilder en Julius Wilder in het 169m2 groot appartement woont. In Nederland hebben we ook veel te maken met appartementen die voorzien zijn van twee of zelfs drie balkons. Het nadeel vaak is wel dat de balkons verspreid zijn over de verschillende verdiepingen. In het appartement van Bjørn en Maria, bevinden de twee balkons zich op dezelfde verdieping. En nog wel aan de woonkamer en open keuken. En dit biedt heel veel voordelen!

Twee balkons!

Twee balkons!

Ochtend- én avond zon

Het ene balkon heeft de heerlijke ochtend zon, waar je heerlijk aan de tafel kunt ontbijten. En op het andere balkon kunnen ze vanaf de middag tot het einde avond genieten van de avond zon. Daar hebben ze met dezelfde houten vlonders die op de vloer liggen, een stoere op maat gemaakte vaste houten bank gemaakt, waar ze lekker op kunnen loungen. En ook de vaste houten plantenbakken zijn van diezelfde houten vlonders gemaakt.

Twee balkons!

Twee balkons!

Twee balkons!

Ontbijten, lunchen, dineren, loungen, zonnen, barbecueën… het kan allemaal op deze twee balkons. Daarnaast heb je aan beide kanten ook een geweldig mooi uitzicht over de stad.

Bron: Bobedre.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply