Balkon

Zo richt je een mini balkon in!


Soms loop je op straat en kom je appartementen met hele kleine balkons tegen. Zó klein, waardoor je zou denken dat je er eigenlijk helemaal niets aan hebt. Dat klopt dus niet! Negen van de tien keer ligt het aan de inrichting van het balkon. Hoe klein je balkon ook is, je kunt het altijd leuk en uitnodigend inrichten. We hebben hier al een aantal leuke kleine balkons laten zien, zoals het kleine balkon van 4m2. Vandaag willen we jullie inspireren met een mini balkon, die erg praktisch en stijlvol is ingericht!

Zo richt je een mini balkon in!

Vloerkleed

De vloer is een erg belangrijk onderdeel van het balkon. Het kan je balkon maken of breken. Mooie houten vlonders of stijlvolle tegels zijn altijd een goed idee, maar het kan ook eenvoudiger. Hier hebben ze bijvoorbeeld gekozen voor een vloerkleed. Simpel, stijlvol en een vloerkleed geeft je balkon ook een beetje een huiselijk gevoel.

Zo richt je een mini balkon in!

Zitten op het balkon

Naast de vloer zijn zitplekken natuurlijk ook erg belangrijk op een balkon, hoe klein het ook is. Hier vind je zelfs twee mogelijkheden. Helemaal aan de rechterkant is een leuk bankje geplaatst, een witte gevlochten bank met comfortabele zwarte kussens. Daarnaast hebben ze aan de balkonreling een klein tafeltje opgehangen, met daaraan twee kleine krukjes.

Zo richt je een mini balkon in!

Wat ook erg leuk is hier, is dat ze het stukje balkonreling bij de bank, bekleed hebben met een balkondoek. Dit ziet er niet alleen fraai uit, een balkondoek zorgt ook voor meer privacy op je balkon.

Olijfboom op balkon

Eergisteren hadden we het over het belang van kamerplanten en hoe leuk planten zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor buitenruimtes. Je vindt hier een mix van verschillende kleine plantjes. De kleine olijfboom is natuurlijk super leuk!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply