Hal

Deze hal is de blikvanger in huis!


Hoewel de hal de eerste ruimte is die je binnenkomt na de voordeur, is de hal zéker niet de belangrijkste ruimte in huis. Dat geldt ook voor de hal die we vandaag willen laten zien. Ook in dat huis is de hal niet de belangrijkste ruimte, maar het is wel één van de blikvangers in het interieur!

Deze hal is de blikvanger in huis!

Het is de hal van een prachtige woning gelegen in Bordeaux in Frankrijk, die ontworpen is door interieurontwerper Ninou Etienne van Fusion D. Zij heeft modern gecombineerd met een mooie vintage art deco stijl. Deze stijl is meteen ook te zien in de hal.

Open hal

Daar waar de meeste hallen vaak gescheiden zijn van de woonkamer, is hier juist gekozen voor een open indeling. Slechts een smalle muur onderscheidt de hal van de woonkamer. De muur is voor een deel strak gestuukt, terwijl in het bovenste gedeelte een grote raam is verwerkt met stoere stalen kozijnen.

Deze hal is de blikvanger in huis!

Patroontegels

Wel is er gekozen voor een optische scheiding, door middel van een verschil in de vloer. In de woonkamer ligt namelijk een houten vloer, terwijl de hal voorzien is van een betegelde vloer. Prachtige zwarte witte patroontegels in art deco stijl, die helemaal doorlopen tot in de open keuken.

Moderne klassieke trap

In de hal vind je ook de trap naar de eerste verdieping. De trap is een combinatie van klassiek en modern. De witte traptreden en de stalen balustrade hebben duidelijk een klassieke tint, maar de inbouwkasten die in de trap zijn gerealiseerd, geven de trap weer een modern tintje.

Deze hal is de blikvanger in huis!

Deze hal is de blikvanger in huis!

Deze hal is de blikvanger in huis!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply