Hal

Deze hal is voorzien van een hele mooie combinatie van bank en garderobekast!


We hebben hier al heel veel hallen laten zien, die stuk voor stuk erg mooi zijn ingericht. Maar de hal die we vandaag willen laten zien is één van de leukste tot nu toe. Het is de hal van een super leuk ingericht Scandinavisch appartement. Het klinkt een beetje raar, maar de hal behoort tot één van de leukste plekjes in dit appartement!

deze-hal-is-voorzien-van-een-hele-mooie-combinatie-van-bank-en-garderobekast

De speelse indeling van dit appartement speelt een belangrijke rol. In plaats van een lange hal, kom je hier binnen in een rechthoekige hal. Rechts vind je de keuken en de slaapkamer, terwijl links de badkamer en woonkamer zijn ingericht. Omdat zowel links als rechts geen deuren aanwezig zijn, is het een soort open hal.

hal-inrichting

Bakstenen muur

Als je door de voordeur loopt, kijk je recht tegen een stoere onbewerkte bakstenen muur aan. De bakstenen vormen een mooie combinatie met de lichtgrijs geschilderde houten vloer.

bakstenen-muur-hal

Om die bakstenen muur zoveel mogelijk in het zicht te laten, hebben ze besloten om niet de hele muur in te richten vol met kasten. In plaats daarvan, hebben ze een combinatie gecreëerd van een garderobekast en een bank.

Schoenenkast bank

In het midden is een lage bank gecreëerd, wat tevens ook de schoenenkast is. Bovenop deze kast is een op maat gemaakte zitkussen geplaatst, zodat je er comfortabel op kunt zitten. Omdat je aan de rechterkant de keuken hebt, is de bank niet alleen handig om je schoenen aan te trekken, maar vormt het ook een plekje waar je kunt zitten, zodat je kunt praten met de kok in de keuken.

schoenenkast-bank-hal

Jassen ophangen

Daarnaast zijn er ook grote hoge kasten met deuren geplaatst, waar je ook jassen op kunt hangen. Daarmee ziet de hal er niet alleen erg leuk uit, maar is het ook nog eens erg praktisch en functioneel ingericht.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply