Hal

Functionele muurdecoratie in de hal


Hal inspiratie uit Stockholm! Het is de hal van een Scandinavisch appartement die te koop werd aangeboden. In tegenstelling toch veel Scandinavische interieurs, hebben ze hier gekozen om een kleurtje te geven aan de muren. In de keuken hebben ze gekozen voor mintgroene wanden, in de eetkamer voor lichtgrijze wanden, terwijl de wanden in de woonkamer mosgroen zijn geworden. De hal heeft nog iets spannender gekregen, namelijk behang!

Functionele muurdecoratie in de hal

Vanuit de hal heb je toegang tot de badkamer, de slaapkamer, de woonkamer en de keuken. Het is dus een plek die vaak belopen zal worden. Een belangrijke reden om het mooi in te richten en netjes te houden. Dit hebben ze hier dan ook zéker gedaan.

Functionele muurdecoratie in de hal

Muurdecoratie met behang en accessoires

De grote lange muur is dus bekleed met behang. Behang met een zwart wit ruitjespatroon, die ervoor zorgt dat de muur dé eyecatcher vormt van de hal. Het behang speelt een belangrijke rol, maar er zijn nog meer elementen aan deze muur die erg mooi zijn. De grote ronde Muuto haken bijvoorbeeld waar kledinghangers aan gehangen zijn met jassen en sjaals. De andere mini garderobe rek van hout is ook erg stijlvol. Net als de witte wandlamp van IKEA.

Functionele muurdecoratie in de hal

Aan dezelfde muur is bovendien een bank kast combinatie geplaatst. Hierin kunnen spullen opgeborgen worden, maar tegelijkertijd is het ook een bank waar je op kunt zitten. Handig om bijvoorbeeld je schoenen aan te trekken.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply