Hal inrichten

Een mooie moderne zwart witte hal


Zwart witte interieurs zijn erg populair. Ook Klára Valová en Eva Mohylová hebben een zwart wit interieur ontworpen voor een project in Praag. Een modern appartement voor een jong stel met een woonoppervlak van in totaal 105m2. Het interieurontwerp kenmerkt zich met strakke moderne lijnen en bevat ook een stoer industrieel tintje. De basiskleuren worden gevormd door zwart wit, maar blauw is de kleur die als een rode draad terugkomt in het appartement, behalve de hal. Voor de hal hebben ze gekozen voor alleen zwart wit.

Een mooie moderne zwart witte hal

Het is een hele ruime hal en brede hal. In de rest van het interieur vind je een warme houten vloer, maar de vloer van de hal is betegeld met grote grijze vloertegels. De muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl het plafond volledig zwart is geschilderd. In het plafond zijn moderne strakke plafondspotjes verwerkt.

Garderobekasten

Doordat het zo ruim is, is het mogelijk om er een grote garderobekast te plaatsen. Er zijn zelfs twee op maat gemaakte kasten gerealiseerd, waarvan één wit en één zwart is. Alle kastdeuren en deuren van de badkamer en de meterkast, zijn afgewerkt met stoere zwarte deurgrepen en deurklinken.

Daarnaast is er ook een zwarte stalen kledingroede aan de muur gemonteerd waar jassen aan gehangen kunnen worden.

Een mooie moderne zwart witte hal

Zwart staal

Zwart staal komt ook op andere manieren terug in de hal. De grote zwarte stalen spiegel bijvoorbeeld, wat een beetje lijkt op een deur. Er is ook daadwerkelijk een zwarte stalen deur geplaatst tussen de hal en de woonkamer. Die mocht hier natuurlijk niet ontbreken.

Een mooie moderne zwart witte hal

Een andere blikvanger in de hal wordt gevormd door de radiator. Een mooie klassieke mat zwarte designradiator aan de strakke witte muur. Nice!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply