Hal inrichten

Hal inrichting van een verzamelaar


Deze mooie hal inrichting kwam ik tegen bij Design Sponge, via een binnenkijker met Kara Rosenlund, een fotograaf en stylist die samen met haar man in Australië woont. Na een avontuur in Londen, besloten ze terug te verhuizen naar hun thuisland. Ze wilden een kleine ongerenoveerd huisje wonen, die ze helemaal naar hun eigen smaak konden inrichten.

Hal inrichting van een verzamelaar

Kara en haar man houden heel erg van reizen. En tijdens hun reizen nemen ze van alles en nog wat mee. In al die jaren hebben ze dan ook heel wat spullen verzameld, die ze allemaal een plekje hebben gegeven in hun woning. Zóveel spullen, waardoor ze zelfs de hal nodig hebben om het een en andere een plekje te geven.

Vintage landelijke hal

Om alle spullen te compenseren, is de basis van het interieur helemaal wit gelaten. Dat zie je ook terug in de hal. Een witte vloer, witte muren, en ook de houten planken aan het plafond zijn volledig wit geschilderd. Een mooie basis, die heel mooi staat met de vooral bruine tinten die terugkomen in alle verzamelingen. Het is beetje een vintage landelijke hal inrichting geworden.

In de hal is bijvoorbeeld een oude houten tuiniersbankje geplaatst, waar hun collectie kookboeken, kunstboeken en naslagwerken op elkaar gestapeld is. En aan de andere kant is een rek aan de muur opgehangen, waar accessoires zoals hoeden, manden en tassen aan hangen.

De hal inrichting zou je denk ik het beste kunnen omschrijven als een georganiseerde bende. 🙂

Hal inrichting van een verzamelaar

Hal inrichting van een verzamelaar

Hal inrichting van een verzamelaar

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply