Hal inrichten

Hal met grijze en gele muren


Dat de hal heel leuk kan inrichten, hebben we hier al heel vaak laten zien. De keuze voor een oplossing voor het opbergen van de schoenen en jassen is één van de belangrijkste die je moet nemen. Maar ook de de basis met de vloer en de muren spelen een hele belangrijke rol. Dat kan je heel goed zien in de hal, die we vandaag aan jullie willen zien!

Hal met grijze en gele muren

Hal ontwerp

Het ontwerp van deze hal is gemaakt door Marion Lanoë, een getalenteerde Franse interieurarchitect en ontwerpster uit Lyon. Ze kreeg een specifieke opdracht van een klant om een ontwerp te maken voor de hal. Het is een lange hal, die toegang biedt tot alle vertrekken in het appartement. Het toilet, de badkamer, de slaapkamers en de woonkamer met open keuken. Een soort hal, die je vaak tegenkomt komt moderne appartement. Maar tóch wist de eigenaar niet wat ze ermee aan moest. Daarom heeft ze hulp ingeschakeld bij Marion Lanoë.

Hal met grijze en gele muren

Twee kleuren

Zoals gezegd, spelen de muren een hele belangrijke rol in deze hal. Die zijn geschilderd in twee opvallende kleuren, namelijk geel en grijs. Het eerste gedeelte is volledig geel geschilderd, terwijl het tweede gedeelte grijs is geschilderd. Zelfs de deurposten en de deuren zijn in diezelfde kleuren mee geschilderd. Door te kiezen voor een duidelijke scheiding van deze twee kleuren, is de diepte onderbroken, en ervaar je meer dynamiek in deze hal.

Er is een leuke grijze meubel geplaatst, waar zowel jassen opgehangen als schoenen opgeborgen kunnen worden. Daarnaast vind je ook een grote witte boekenkast.

Hal met grijze en gele muren

Zowel de vloer in de badkamer als in het toilet zijn betegeld met super leuke retro geometrische patroontegels. Ze vormen een hele goede combinatie met de muurkleuren in deze hal.

Als verlichting is er gekozen voor moderne spotjes in het witte strakke plafond.

Bron: Lanoemarion.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply