Hal inrichten

Hal verbouwing van Vicki


Vandaag laat ik jullie de verbouwing zien van de hal van Vicki. Vicki is een grafisch ontwerpster met een passie voor interieur en vintage. Samen met haar man Stuart woont ze in een klein appartement gelegen in Crystal Palace in Zuidoost Londen. Het is een tweekamerappartement met een woonkamer en een slaapkamer. Weliswaar klein, maar ze hebben wel een redelijk grote hal. Daarom besloot ze het te verbouwen, zodat ze de hal als het ware als kantoor kan gebruiken. Slim!

Hal verbouwing Vicki

</p

Hal inrichten als kantoor

Vóór de verbouwing was de hal een donkere onverzorgde ruimte met een oude houten vloer en lelijke muren. Niet aan om te zien dus.

Bureau in hal

De oude houten vloer hebben ze opnieuw opgeschuurd en bewerkt, zodat het weer als nieuw uitziet. De grote muren zijn wit geschilderd en één muur is geschilderd met krijtbord verf. De oude lelijke lampen zijn vervangen door drie super leuke gele industriële hanglampen.

Langs de muur zijn twee lange Expedit vakkenkasten van IKEA geplaatst, die enorm veel opbergruimte bieden. Daarboven zijn twee smalle witte planken aan de muur gemonteerd. Hierop zijn fotolijstjes op geplaatst. Naast de Expedit kasten is een klein bureautje geplaatst voor de iMac.

Kortom, een super leuke verbouwing van de hal!

Hal verbouwing inspiratie

“Hal verbouwing Vicki” width=”500″ height=”824″ class=”alignnone size-medium wp-image-10529″ />

IKEA Expedit kasten in de hal

Krijtbord muur

Nieuwe hal

Vintage klok

Vintage tafeltje

Bron: Modernmaggie.wordpress.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply