Hal inrichten

Trapkast in de hal


De hal is natuurlijk de ruimte waar je binnenkomt via de voordeur, vaak ook de ruimte voor het opbergen van de jassen en schoenen, maar ook de ruimte waar mensen de eerste indruk van je huis krijgen. Een overzichtelijk nette hal is dus altijd een goed idee.

Oude hal

Trapkast in hal

Dat vonden de mensen van onderstaande hal ook. Op zich hadden ze best wel veel ruimte, maar op de een of andere manier was het tóch allemaal net niet. Het eerste wat ze wilden veranderen is de ‘tijdelijke’ trap naar de eerste verdieping. Onder de trap hebben ze namelijk verticale ladekasten gecreëerd. Drie grote lades waar enorm veel schoenen en jassen in opgeborgen kan worden. Hiermee is ook gelijk het probleem van de schoenen dus opgelost. Deze gehele trapkast hebben ze vervolgens wit geschilderd. En met grote ronde deurknoppen, wat een beetje doet denken aan de knoppen van HAY, hebben ze het stijlvol afgewerkt.

Ook de laminaat vloer hebben ze vervangen voor een strakke lichtgrijze gietvloer. Dit hebben ze gecombineerd met de lange muur, die bewerkt is met een soort betonstuc. Dit geeft de hal een stoere industriële uitstraling.

Georganiseerde hal

Grote spiegel in de hal

Kast onder trap

Schoenenkast

Bron: Styleroom.fi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply