Hal inrichten

Vrolijke hal van Sofia


Hier hebben we voornamelijk Scandinavische witte hal inrichtingen laten zien met mooie strakke witte muren en stijlvolle houten vloeren. Wat dat betreft ziet de hal van vandaag wel iets anders. We mogen namelijk binnenkijken in de vrolijke hal van Sofia, een blogger en grafisch ontwerper uit Zweden.

Vrolijke hal van Sofia

Groene houten vloer

Sofia woont in een super leuk landelijk huis in Zweden, maar haar stijl is niet typisch Scandinavisch te noemen. In tegenstelling tot haar vele landgenoten is zij liefhebber van kleur. In haar interieur zie je dan ook een explosie aan kleuren. Roze, blauw en voor haar vloer heeft ze bijvoorbeeld besloten om deze volledig groen te schilderen, gras groen!

De grasgroene houten vloer komt dan ook terug in haar hal. Dit heeft ze gecombineerd met stijlvolle witte lambrisering, terwijl de bovenkant van de muren bekleed is met zwart wit bloemen behang.

Vrolijke hal van Sofia

Vaste bank

In de hoek van de hal, onder de zwarte trap, heeft Sofia een vaste kastbank ingericht. Hierin worden de schoenen opgeborgen en op de bank kan je zitten om de schoenen aan te trekken.

Aan de bovenkant van de muren vind je planken met haken, waar jassen en andere accessoires aan opgehangen kunnen worden.

Bron: Husohem.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply