Hal

Hal met een stoer DIY garderobe idee


Een mooi en praktisch ingerichte hal is niet compleet zonder een goede garderobekast, waar jassen opgehangen en schoenen opgeborgen kunnen worden. Vandaag willen we een mooie hal laten zien, waar ze met hele eenvoudige materialen een super stoere oplossing hebben gecreëerd voor de garderobe. Het ultieme bewijs dat iets moois en praktisch helemaal niet duur hoeft te zijn.

Hal met een stoer DIY garderobe idee

Steigerbuizen, koppelingen en houten fruitkisten

Het is de hal van een klein Scandinavisch appartement van 61m2. Na de voordeur kom je terecht in deze relatief grote hal. Er is in ieder geval genoeg mogelijkheden om een garderobe oplossing te creëren. Dit hebben ze dan ook gedaan. Met steigerbuizen, bijbehorende koppelingen en een drietal oude houten fruitkisten hebben ze iets moois weten te maken voor de jassen, accessoires en schoenen.

Hal met een stoer DIY garderobe idee

Kledingroede van steigerbuizen

Aan de wand is een wandkledingroede gemaakt van steigerbuizen. Daarnaast is met dezelfde steigerbuizen en koppelingen een extra kapstok gemaakt, die zowel aan de muur als op de vloer is vastgemaakt middels platte voetstukken.Aan beide steigerbuis oplossingen kunnen jassen opgehangen worden middels kledinghangers.

Schoenenkast van houten fruitkisten

Onder de wandkledingroede vind je het drietal oude houten fruitkisten. Schoenen kunnen in de kisten geplaatst worden, maar ook op de kisten. Daarnaast vind je aan de linkerkant nog een extra vrijstaande hoge kast, waar de meer schoenen opgeborgen kunnen worden. Deze kast is voorzien van een grote spiegeldeur.

Hal met een stoer DIY garderobe idee

Hal met een stoer DIY garderobe idee

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply