Hal

Hal met kleurrijke patchwork tegels


We love patchwork tegels! Hier hebben we al eerdere een badkamer en een toilet laten zien, waar super leuke patchwork tegels gebruikt zijn. De tegels geven elke ruimte een leuke en vrolijke uitstraling. Dat willen we vandaag wederom laten zien met een inspirerende hal. Een hal van een appartement uit Stockholm, waarvan de vloer volledig betegeld is met leuke kleurrijke patchwork tegels. Leuk!

Hal met kleurrijke patchwork tegels

Patchwork tegels

Vanuit de voordeur kom je terecht in deze lange hal. Hier vanuit heb je toegang tot alle vertrekken in het appartement. De slaapkamer, de woonkamer, de keuken, het toilet én de badkamer. De muren zijn net als in de rest van het appartement strak afgewerkt en wit geschilderd, maar in tegenstelling tot de houten vloer in alle andere vertrekken, hebben ze voor de hal gekozen voor leuke patchwork tegels. Je ziet meteen het verschil tussen de patchwork tegels en de houten vloer. Het is weliswaar een stuk drukker, maar het maakt de hal ook een stuk vrolijker en kleurrijker. Het balans wordt bovendien teruggebracht door de neutrale witte muren.

Hal met kleurrijke patchwork tegels

Open garderobekast in een nis

In het begin van de hal, aan de linkerkant, tref je een nis aan, die ingericht is als een open garderobekast. Boven is een houten wandplank gemonteerd, waar accessoires op geplaatst kunnen worden. Direct daaronder kunnen jassen en tassen opgehangen worden aan de kledingroede. En de schoenen kunnen dan op de vloer geplaatst worden.

Hal met kleurrijke patchwork tegels

Hal met kleurrijke patchwork tegels

Muurdecoratie

De kleurrijke patchwork tegelvloer is leuk, maar ook aan de muren vind je een aantal leuke inspirerende ideeën. Zo hebben ze een leuke vintage hanglamp aan de muur opgehangen. Aan diezelfde muur vind je ook een wandspiegel en een klein glazen vaasje met bloemen. De muur daar tegenover is gedecoreerd met een leuke illustratieposter.

Hal met kleurrijke patchwork tegels

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply