Hal

Hal met OSB muren en plafond


OSB is een veelgebruikte materiaal in de bouw. Maar hier hebben we al vaak al laten zien, dat het ook heel leuk is voor in het interieur. Deze keuken bijvoorbeeld is gemaakt van OSB hout, net als deze trap. En in dit kleine appartement van 30n2 is een hele stoere entresol slaapkamer gerealiseerd met OSB planken. Vandaag gaan we een kijkje nemen in een hal, waar OSB dé hoofdrol speelt!

Hal met OSB muren en plafond

Verbouwing

Het gaat om een appartement gelegen in Milaan. De bewoners hebben het appartement verbouwd, om een grotere woonkamer te creëren, waar vrienden en gasten ontvangen konden worden. Ook moest er een tweede bed gecreëerd worden voor de logees. Ze kwamen er zelf niet helemaal uit, waardoor ze hulp hebben ingeschakeld bij Ghostarchitects.

Hal met OSB muren en plafond

Stoer en industrieel

Het Italiaanse interieurontwerp bureau heeft een nieuwe indeling en een interieurontwerp gemaakt, die helemaal voldoet aan de wensen van de bewoners. OSB komt op verschillende plekken terug in het interieur. Zo is het bed van OSB gemaakt en verschillende op maat gemaakte kasten ook. En in de hal speelt OSB zelfs dé hoofdrol. Grote delen van de muren zijn namelijk bekleed met OSB platen. Zelfs een stukje van het plafond is daarin meegenomen. Deze geven de hal een stoere industriële uitstraling, vooral in combinatie met de stoere schuifdeur, die middels een zwarte stalen rails is gemonteerd. Nice!

Hal met OSB muren en plafond

Hal met OSB muren en plafond

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply