Hal

Scandinavische hal met open keuken


De hal is een ruimte in huis, die vaak over het hoofd wordt gezien. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat het belangrijk is ook ook aandacht te geven aan de inrichting van de hal. Niet alleen omdat het een welkomstruimte is voor je gasten, waar ze dus de eerste indruk krijgen van je huis. Maar vooral voor een hal, die hét verbindingspunt is in huis, is het wel zo fijn om een fijne hal te hebben.

Scandinavische hal met open keuken

Open keuken

Vandaag willen we jullie een hele leuke hal laten zien. De hal van een appartement uit Stockholm van 78m2. Het super leuke appartement heeft een woonkamer, een badkamer, een slaapkamer, een werkkamer en een aparte keuken. Al deze vertrekken zijn bereikbaar via de hal. Sterker nog, er is zelfs een soort open keuken gecreëerd in de hal.

Scandinavische hal met open keuken

Marokkaanse patroontegels en witte houten vloer

Vanuit de voordeur kom je eerst op een klein gedeelte terecht, waarvan de vloer betegeld is met super leuke vintage Marokkaanse patroontegels. Deze tegels lopen over op de wit geschilderde houten vloer, die door het hele appartement loopt. De witte houten vloer is door het hele huis gecombineerd met strakke witte muren, maar in de werkkamer is een muur ook behangen. Ze hebben gekozen voor een botanisch behang ontwerp uit de Lily collectie van Cole & Son. Één van de muren in de hal is ook met hetzelfde behang bekleed.

Scandinavische hal met open keuken

Kapstok muur met botanisch behang

Aan de muur met het kleurrijk behang is een kapstok gecreëerd, bestaande uit verschillende zwarte haken, die op verschillende hoogtes zijn opgehangen. Daaronder kunnen de schoenen geplaatst worden. Aan de smalle muur tussen de twee deuropeningen vind je een grote witte spiegel en een leuke Scandinavische bijzettafel.

Om de witte vloer te doorbreken, zijn er een aantal vloerkleden geplaatst. In de keuken is een leuk HK Living vloerkleed geplaatst, maar ook in de hal vind je een mooi langwerpig jute vloerkleed.

Scandinavische hal met open keuken

Scandinavische hal met open keuken

Scandinavische hal met open keuken

Bron: Alvhemmakleri.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply