Interieur

Arte Monsoon behang


Ben je op zoek naar mooi behang voor je huis, gekenmerkt door mooie kleuren en stijlvolle dessins? Maak kennis met de prachtige Monsoon behang collectie van Arte, geïnspireerd door de schoonheid en diversiteit van de tropische regenwouden.

arte monsoon behang

Als je altijd al gefascineerd bent van de tropische regenwouden, dan zal je deze Arte behang collectie helemaal geweldig vinden, die daarop geïnspireerd is. Misschien verwacht je vooral heel veel groene dessins, maar in het tropische regenwoud vind je veel meer dan alleen groen. Het kenmerkt zich met een enorme biodiversiteit en een indrukwekkende plantengroei in verschillende kleuren. En dat zie je ook terug in alle Arte Monsoon behang dessins.

Arte Bananenboom behang

De bananenboom, ook wel bekend als Musa, kenmerkt zich met prachtige grote bladeren. Het komt oorspronkelijk uit Zuidoost-Azië, maar is vanwege de vruchten tegenwoordig ook in veel tropische gebieden te vinden. Als je fan bent van de bananenboom, dan mag een echte bananenplant eigenlijk niet ontbreken in je huis. Maar je kunt de Musa ook een prominente rol kunnen geven in je interieur met het mooie Musa behang uit de Monsoon collectie. Dankzij het overweldigende motief met het patroon van prachtige grote bladeren geef je elk interieur karakter.

arte monsoon behang bananenboom musa woonkamer

Hier zie je het mooie Musa behang in de lounge van een kamer in Hôtel Henriette in Parijs.

Arte Palmbladeren behang

Sabal is de botanische naam van een geslacht in de palmenfamilie, en het is tevens de naam van een super mooi motief uit de Monsoon collectie van Arte. Het behang kenmerkt zich met een patroon van de sierlijke palmbladeren, die net als in de tropische regenwouden, elkaar overlappen. Ben je op zoek naar een manier om je interieur een tropisch tintje te geven, dan is het luxe behang met het Sabal motief een super goed idee.

goud behang palmbladeren monsoon arte behang

In deze woning is er gekozen voor de gouden variant van het Sabal behang.

Arte Itaya behang

Ook Itaya is een geslacht uit de palmenfamilie. Vergeleken met Sabal zijn de bladeren van Itaya iets smaller en langer. Dat heeft in de Monsoon collecti geresulteerd in een iets fijner motief. Het Itaya behang is verkrijgbaar in verschillende mooie natuurlijke kleuren. Welke kleur je ook kiest, je kunt er van elke muur je blikvanger in de kamer mee maken.

goud palmenbladeren behang slaapkamer

In deze stijlvolle slaapkamer zijn strakke witte muren afgewisseld met een gouden Itaya muur!

Arte Mosaic behang

Ben je niet zo van de bladeren? Het Mosaic behang heeft er niets mee te maken. Zoals de naam al suggereert, kenmerkt het behang zich met een patroon bestaande uit kleine vierkantjes. De structuur zorgt er zelfs voor dat het lijkt op luxe mozaiektegeltjes.

arte monsoon behang mosaic

In deze woonkamer is er gekozen voor groen behang.

Arte Facet behang

Hoewel je niet direct kan opmaken dat het motief Facet met het tropische regenwoud te maken heeft, behoort het tot één van onze favoriete ontwerpen uit de Arte Monsoon collectie. Het behang kenmerkt zich met een geometrisch patroon, waar lichte en donker verschillen zitten in de verschillende geometrische vakjes. Dit effect wordt bovendien versterkt door de glanzende afwerking.

arte behang monsoon keuken achterwand

In deze moderne keuken heben ze het Facet behang gebruikt op de keuken achterwand!

Bekijk ook:
15x Behang met een geometrisch patroon
10x Behang trends lente/zomer 2020
12x Toilet met behang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply