Interieur

Brocante inrichting


De brocante inrichting is misschien wel dé populairste woonstijl in Nederland. Maar ook in landen als België en Frankrijk zijn ze dol op de Brocante stijl. Maar wat is Brocante eigenlijk? En waarom is het zo populair? Vandaag wil ik daar het even over hebben. En natuurlijk wil ik wat leuke brocante inspiratie en ideeën met jullie delen.

Brocante inrichting

Bron: Werehome.nl

Mooie oude meubels en woonaccessoires

Een Brocante inrichting is eigenlijk een woonstijl waarbij er veel gebruik is gemaakt van oude spullen. Niet zomaar oude spullen natuurlijk, want dan zou het gewoon ‘oude troep’ heten. Het zijn mooie oude meubels en woonaccessoires, die ook weer niet onder ‘antiek’ vallen. Denk aan leuke brocante stoelen, vitrinekasten, ouderwetse servies, christelijke beeldjes, schattige houten bankjes, noem maar op.

Brocante kopen

Omdat Brocante eigenlijk oude meubels en woonaccessoires zijn, zou je misschien denken dat het moeilijk te verkrijgen is. Gelukkig is dat niet waar. Tegenwoordig bestaan er namelijk heel veel Brocante winkels en webshops waar je terecht kan voor de leukste Brocante spullen. Hiernaast kan je voor een Brocante inrichting ook terecht op vlooienmarkten en brocante beurzen. Op Marktplaat is bovendien ook genoeg te vinden.

Brocante inrichting

Brocante inrichting

Brocante inrichting

Brocante inrichting

Brocante inrichting

Brocante inrichting

Brocante inrichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ethel van Silfhout 7 mei 2017 at 15:11

    De eerste foto op deze pagina is van mijn website afgehaald en zonder toestemming elders gepubliceerd. Dus je zet er of werehome.nl onder of je gaat de foto verwijderen.

  • Leave a Reply