Design en interieur

5 leuke interieur winkels


De IKEA, Woonexpress en Loods 5 kennen we allemaal inmiddels al. Er zijn echter nog véél meer andere leuke interieur winkels in Nederland. Misschien niet zo bekend als de grote namen, maar juist daardoor alleen maar leuker! Interieur winkels die unieke design meubels en leuke accessoires verkopen, waardoor de kans veel kleiner is dat een vriend of familielid hetzelfde in huis heeft. Vandaag hebben we er 5 voor je op een rijtje gezet. Ken jij ze al?

Frozen Fountain in Amsterdam

Een superleuke winkel aan de Prinsengracht in Amsterdam. Alleen het bezoeken is al super leuk!

Frozen Fountain

Friday Next in Amsterdam

Friday Next heeft naast bekende merken als Hay, Muuto ook producten van kleinere ontwerpers. De superleuke klokken van Keramiek bijvoorbeeld van ontwerpster Elke van den Berg of de prachtige spullen van Mae Engelgeer. In de winkel heeft Friday Next ook een gezellige knusse cafe, waar je terecht kan voor een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje.

Friday Next

Strand west in Utrecht

Strand west in Utrecht is beetje een combinatie van Frozen Fountain en Friday Next. Het is gelegen in een prachtig oude pand langs de grachten in de binnenstad van Utrecht. Zeker een bezoekje waard als je in de buurt bent.

Strand West

Depot in Rotterdam

Depot Rotterdam is gevestigd aan de Pannenkoekstraat. Naast een mooi assortiment designproducten, zijn ze ook een interieurstudio en ontwerpbureao.

Depot Rotterdam

Sukha in Amsterdam

Sukha in Amsterdam is echt een superleuke unieke winkel. Binnen proef je de rustige serene sfeer meteen! Prachtig ingericht en vol met interieur schatten. Hiernaast verkopen ze ook andere lifestyle producten zoals sieraden en accessoires.

sukha

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply