Search and Hit Enter

8x Groen in huis

Of je nou liefhebber bent of niet en of je nou echte groene vingers hebt of totaal niet, iedereen zou iets van groen in huis moeten hebben. Nee, geen groene muren of groene meubels. Met groen bedoelen we bomen en planten. Bomen en planten zorgen niet alleen voor een betere luchtcirculatie in huis. Ze zijn ook gewoon een hele leuke vorm van interieurdecoratie. Vandaag willen we jullie daarom inspireren met 8x groen in huis!

1. Boom in huis

Veel mensen denken dat bomen alleen mogelijk zijn in de tuin. Niets is minder waar! Het is namelijk ook heel goed mogelijk om een boom in huis te nemen. Een boom in huis is het toppunt van écht groen in huis!

Boom in huis

2. Kamerplant

Een kamerplant is misschien wel de meest traditionele en populaire vorm van groen in huis. Het is laagdrempelig, het is overal verkrijgbaar en er zijn heel veel verschillende soorten leuke kamerplanten. Om het nóg leuker te maken, zou je het kunnen combineren met een stijlvolle plantenpot of rieten mand.

kamerplant

3. Hangplanten

Hangplanten is een interieurtrend die je steeds vaker terugziet. Dit is vooral ook te danken aan de toenemende leuke planthangers. Tegenwoordig zijn er super leuke planthangers verkrijgbaar. Planthangers van hout, van touw, van keramiek, noem maar op. Hang ze aan het plafond of aan de muur. Je zou zelfs meerdere hangplanten bij elkaar kunnen hangen voor een nóg groener effect.

hangplanten

4. Cactus

Cactussen zijn mooi en stoer. En wat eigenlijk nog een groter voordeel is, is dat cactussen super onderhoudsvriendelijk zijn. Net als met hangplanten kan je één grote cactus in een mooie pot kunnen plaatsen. Maar eigenlijk is het veel leuker om een complete urban jungle te creëren met verschillende cactussen. Cactussen in verschillende formaten, vormen en in verschillende potjes.

cactus

5. Ingelijste bladeren

Een andere leuke manier om de natuur in huis te halen zijn ingelijste bladeren. Mooie opgedroogde bladeren die je inlijst in prachtige transparante lijsten. Een unieke en leuke vorm van muurdecoratie!

Ingelijste bladeren

6. Botanische prints

Hoewel posters en prints niet echt natuur is, hebben botanische prints wel een echte natuurlijke uitstraling. En daar gaat het soms ook om. We like it a lot!

Botanische prints

7. Kunstgras

Het is nog wel mogelijk om een boom in huis te halen. Maar het is wel een beetje raar om echt gras te hebben in huis. Wat niet raar is, is kunstgras in huis. Sterker nog, met kunstgras kan je hele leuke en speelse dingen creëren. Kunstgras kopen kan tegenwoordig snel en gemakkelijk online. Let’s go!

kunstgras

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *