Design en interieur

Aesop winkel in Montreal


Aesop is een huidverzorgingsmerk die wereldwijd super populair is. Om de huidverzorgingsproducten, maar Aesop staat vooral ook bekend om de super mooie vintage bruine flesjes. De flessen worden dan ook massaal gebruikt door stylisten en ontwerpers voor interieurstyling in magazines, blogs, websites, noem maar op. En niet alleen de flessen zijn mooi, ook de winkels van Aesop zien er super mooi en inspirerend uit. Vandaag nemen we jullie mee naar de Aesop winkel in Montreal!

Aesop winkel in Montreal

Jazz club

De Aesop winkel in Montreal is ontworpen en ingericht door Alain Carle Architecte. De lokale architectenstudio heeft zich laten inspireren door de buurt, genaamd Petite Bourgogne. Een buurt gelegen in het zuidwesten van de stad, die bekend staat voor de jazz scene. Als je de winkel in loopt, voelt het ook aan alsof je je bevindt in een chique jazz club.

Aesop winkel in Montreal

Zwarte muren en gouden accenten

Het interieurontwerp kenmerkt zich met rijke, donkere en natuurlijke materialen. Alle muren én het plafond zijn volledig zwart geverfd, die gecombineerd zijn met een mooie warme houten vloer. Ook de kasten, waar alle mooie producten van Aesop een plekje hebben gekregen, zijn van eiken hout gemaakt, gecombineerd met chique messing accenten, zoals het onderstel en de deurknoppen.

Zwart fluweel

Sommige delen van de muren zijn gevoerd en afgewerkt met zwart fluweel. En dat zwart fluweel is ook gebruikt voor de ovalen toonbank waar het gemixt is met wederom messing details. Kortom, de architect heeft een hele mooie winkel ontworpen, die perfect past bij de uitstraling en imago van Aesop.

Aesop winkel in Montreal

Aesop winkel in Montreal

Aesop winkel in Montreal

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply