Design en interieur

DIY prikbord


Prikborden worden vaak op kantoor gebruikt. Handig voor het ophangen van briefjes, foto’s, memo’s etc. Maar ook thuis is het erg leuk om een prikbord op te hangen. Nu kun je natuurlijk gaan voor het traditionele prikbord van hout of kurkplaat, maar er zijn ook hele leuke DIY ideeën die misschien zelfs veel leuker zijn.

DIY prikbord

DIY prikbord

Underlayment prikbord

Iets wat je steeds vaker ziet, en vooral een trend is op Instagram, is het gebruik van een grote multiplex of underlayment plank. Deze plaats je op de vloer, op een kast of bureau, maar je kan het ook traditioneel aan de muur ophangen. Hieraan kan je dan allerlei inspirerende foto’s posters, prints, etc. aan prikken.

Ijzerdraad gaas prikbord

Een ander leuk idee is het gebruik van ijzerdaad gaas. Net als de multiplex of underlayment plank, mag je hier zelf bepalen hoe groot je prikbord wordt. Dat is ook het leuke aan een DIY project. Je hebt de volledige vrijheid om je ideale prikbord te creëren. Het grote verschil is dat je bij een prikbord van ijzerdraad gaas het papierwerk vastklemt met bijvoorbeeld wasknijpers.

DIY prikbord

DIY prikbord

DIY prikbord

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply