Design en interieur

Kattenhangmatten


Wij mensen vinden hangmatten geweldig. Ze zijn ideaal om lekker onder te kunnen liggen in de tuin, op balkon of gewoon binnen in huis. Daarnaast geven ze een interieur een leuk en speels tintje. Maar wisten jullie dat er ook kattenhangmatten zijn? In feite zijn het gewoon hangmatten, maar dan bedoeld voor katten. Geweldig toch?!

Deze eenvoudige, maar erg stijlvolle kattenhangmat is een DIY project. Met een beetje creativiteit kan je dus zelf heel eenvoudig een kattenhangmat maken.

Leuk en speels

Liefhebbers van katten hebben natuurlijk geen probleem met katten, maar waar ze wel vaak mee worstelen is de kattenmand. De meeste kattenmanden zien er namelijk niet uit. Natuurlijk zijn er ook leuke kattenmanden, die mooi bij je interieur passen. Hier hebben we bijvoorbeeld ‘The Missy Cave‘ laten zien, een design kattenbak van hout met een stijlvol geometrisch ontwerp. En er bestaan dus ook kattenhangmatten. Net als normale hangmatten, geven de kattenhangmatten ook een leuk en speels tintje aan je interieur. Daarnaast vinden katten het net als mensen heerlijk om lekker te loungen in hun eigen hangmat. Hieronder zin jullie een aantal mooie voorbeelden!

Deze mooie kattenhangmat doet heel erg denken aan een ‘normale’ hangmat. Het is verkrijgbaar bij Brekz.nl.

Deze groene kattenhangmat heeft de uitstraling van een leuke tent.

Katten vinden warmte heerlijk. Vandaar dat je ze ook vaak vindt rondom de radiator. Deze kattenhangmat kan je aan de radiator hangen. Ideaal!

Een eenvoudige en goedkope oplossing, maar wel erg leuk!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply