Design en interieur

Kerst decoratie in huis


De mooiste dagen van het jaar staan weer voor de deur. Kerst! Vanaf de maand december begint het meestal ook echt koud te worden. Dé reden waarom mensen het grootste deel van de tijd binnen zitten. Daarom des te leuker om het interieur in je huis gezellig en sfeervol te maken. Kerst duurt slechts twee dagen, maar dat neemt niet weg dat je nu al kan beginnen met de decoratie. Dan kan je er ook langer van genieten. De kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken, maar er zijn nog veel meer leuke tips en ideeën om het gezellig in huis te maken!

Kerst decoratie in huis

Kerstboom

De kerstboom speelt uiteraard de hoofdrol. Ben je er al uit of je een echte of een neppe kerstboom neemt? Een echte kerstboom heeft meer sfeer, maar de naalden kunnen je soms hoofdpijn bezorgen. Hoewel er ook bepaalde kerstbomen zijn waarvan de naalden minder snel vallen. Je kan ook gewoon een neppe kerstboom nemen. Makkelijk, mooi en tegenwoordig heb je speciale kerstboom spray die je erop kan spuiten om dezelfde lekkere geur te creëren.

kerst-decoratie-huis-3

Kerst decoratie in huis

Slingers

Slingers kan je overal in huis ophangen om een echte kerstsfeer te creeren. Bij het raam is een populaire plek, maar ook op een simpele plek als een stoel kan ook gewoon.

Verlichting

Iets wat ook niet mag ontbreken is kerst verlichting. Slinger verlichting bijvoorbeeld, in de vorm van bolletjes of sterretjes. Super leuk. Kaarsjes kunnen natuurlijk ook altijd. Misschien is dat zelfs leuker. Of gewoon allebei!

Kerst decoratie in huis

Kerst decoratie in huis

Kerst decoratie in huis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply