Design en interieur, Kinderkamer

Mini ballenbak voor thuis!


Noem vijf dingen die kinderen helemaal leuk vinden om mee te spelen. In dat rijtje zal ongetwijfeld de ballenbak tussen zitten. Een grote trekpleister voor kinderen als ze aankomen bij een speelparadijs of speeltuin. Hoe leuk zou het zijn om een ballenbak thuis te hebben voor je kinderen. Die kom je namelijk niet zo vaak tegen. Een glijbaan of een schommel zie je bijvoorbeeld veel vaker. Maar er bestaan dus ook ballenbakken voor thuis!

Mini ballenbak voor thuis!

Verschillende formaten

Misioo is een Deens merk, dat richt op meubels en speelaccessoires voor kinderen. Zo hebben ze speciale kinderbanken en speelmatten, maar de ballenbakken zijn het leukst! De ballenbakken zijn verkrijgbaar een ronde en een vierkante vorm, en er zijn verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste ronde ballenbak heeft een diameter van 90cm met een hoogte van 40cm. De grootste ronde ballenbak heeft een diameter van 115cm met een hoogte van 50cm. En de grootste vierkante ballenbak is 130x130x40cm. De kinderen kunnen er zelf in spelen, maar ze kunnen er ook met hun vriendjes en vriendinnetjes mee spelen.

Mini ballenbak voor thuis!

Mini ballenbak voor thuis!

Materiaal en kleur

De ballenbakken zijn gemaakt van foam, waardoor het erg flexibel en comfortabel is. De hoes is gemaakt van Øko-tex 100 zacht katoen. En uiteraard kan je ze eenvoudig op 40 graden wassen. Voor elke ballenbak kan je de kleur van de hoes én de kleur van de ballen uitkiezen. Hoe groter de ballenbak, hoe meer ballen meegeleverd worden. Wil je een luxere variant, dan zijn er zelfs ballenbakken verkrijgbaar met een fluwelen hoes.

Kortom, een super leuk item voor de speelkamer of kinderkamer! Heb je interesse in zo’n leuke ballenbak? Klik hier!

Mini ballenbak voor thuis!

Mini ballenbak voor thuis!

Mini ballenbak voor thuis!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply