Design en interieur

Multiplex interieur


Een verbouwing van een interieur van een woning kost meestal veel geld. Het is daarom kunst om met een zo laag mogelijk budget tóch een interieur te krijgen die erg mooi is. Dit zal een erg voldoen gevoel geven. Naast arbeid, is materiaal een belangrijkste kosten factor. Als je daarop dus kan besparen, kom je al heel ver. Ik wil het daarom vandaag hebben over het materiaal ‘multiplex’. Multiplex zijn ‘houten’ platen die opgebouwd zijn uit verschillende houtfineerlagen, die op elkaar verlijmd zijn. Deze worden vaak gebruikt als tijdelijk bouwmateriaal, maar tegenwoordig zie je steeds vaker gebruikt om het te gebruiken in een interieur inrichting van een huis.

Multiplex interieur

In bouwmarkten als Praxis, Karwei en gamma zijn deze grote platen verkrijgbaar. Het grootste voordeel van multiplex, is dat het relatief goedkoop is. Maar als je het goed toepast, kan het ook nog eens super mooi zijn in een interieur.

Sommigen mensen gebruiken het om er een mooie kast van te maken, anderen leggen hun gehele vloer met multiplex platen. En ik heb het zelfs weleens gezien dat een keuken is gemaakt van multiplex. Hoewel je het in eerste instantie misschien niet zou verwachten, het resultaat kan verrassend mooi en stijlvol zijn. Als je het wilt, kan je het met heel veel gemak ook een mooi kleurtje geven.

Multiplex interieur

Multiplex interieur

Multiplex kast

Een mooie kast op maat gemaakt met multiplex!

Multiplex  keuken

Een multiplex keuken.

Multiplex vloer

Zelfs een hele vloer kan je van multiplex creëren.

Multiplex wand

Een multiplex wand kan zorgen voor een verrassend effect.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply