Design en interieur

Polka dots in interieur


Fashiontrends nauw samen met interieurtrends. Ideeën die gebruikt worden in de mode worden dan ook toegepast in bijvoorbeeld meubels of woonaccessoires. Stippen bijvoorbeeld, ook wel bekend als Polka dots, is een trend die de afgelopen seizoenen vaak wordt gebruikt voor t-shirts, jurken, truien etc. Maar ook in interieurs zie je de polka dots steeds vaker terugkomen. Vind je deze schattige stippen ook erg leuk? Lees dan verder!

Polka dots in interieur

Polka dots behang

De muur is een mooie plek in je interieur om polka dots te gebruiken. Je hebt Polka dots behang, maar je kan deze stippen ook zelf op de muur verven. Een hele muur vol met stipping klinkt misschien overdeldigend en druk, maar aoals je in de onderstaande foto’s kunt zien, kan het juist heel subtiel en mooi zijn. Een tip om het iets rustiger te krijgen is om stippen te nemen in dezelfde kleur. Vind je het tóch te druk, dan zou je een gedeelte van de muur kunnen nemen. Bijvoorbeeld alleen de bovenkant of onderkant van de muur.

Polka dots meubels

Polka dots meubels kan ook erg leuk zijn. Een leuke bank of fauteuil bijvoorbeeld met stippen kan je interieur stukken vrolijker maken. De stoffering van eetstoelen is een andere mogelijkheid. En wat ook erg leuk is, is om je koelkast te versieren met vroelijke stippen. Een tip hiervoor is om ronde stickers te gebruiken. Deze kan je later er weer met hetzelfde gemak afhalen als je erop uitgekeken bent.

Polka dolts woonaccessoires

De meest voor de hand liggende en ook gemakkelijke manier om Polka dots te gebruiken in je interieur zijn woonaccessoires. Leuke kussens, vrolijke schilderijen of posters, theedoeken, hoeslakens, noem maar op. De mogelijkheden zijn oneindig.

Naast bovenstaande ideeën, zijn er nog veel meer andere mogelijkheden om Polka dots te gebruiken in je interieur. Welke vind jij het leukst?

Polka dots in interieur

Polka dots in interieur

Polka dots in interieur

Polka dots in interieur

Polka dots in interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply