Design en interieur

Stalen ramen


Kunststof en houten kozijnen worden veruit het meest gebruikt. Voor bestaande woningen, maar vooral ook nieuwbouwwoningen. Maar stalen ramen worden steeds populairder. Vroeger zag je ze voornamelijk bij industriële panden zoals pakhuizen en fabrieken. Tegenwoordig wordt het dus steeds vaker in woningen en appartementen toegepast. Wij begrijpen wel waarom!

Grote industriële ramen

Voordelen

Zwarte stalen kozijnen en ramen geven je interieur een industriële stoere uitstraling. Het zorgt ervoor dat je niet een ‘standaard’ woning hebt. Maar naast de esthetische eigenschap heeft het ook meerdere voordelen:
– Onderhoudsarm. Een van de belangrijkste voordelen van stalen ramen.
– Isolerend. Vroeger was dit juist een nadeel, maar door de moderne technologie (luchtkamers, koudebrugonderbreking of isolerend materiaal) is dit juist een groot voordeel geworden.

Kosten

Er is één ‘nadeel’. Stalen ramen zijn stukken duurder dan kunststof of houten kozijnen. Dit heeft vooral te maken met vraag en aanbod. Doordat er veel minder vraag is naar stalen kozijnen, zijn de kosten een stuk hoger. Je moet denken aan een prijs tussen €1000 – €2000 per m2. Mocht geld geen probleem zijn, dan zijn deze stoere kozijnen zéker aan te raden!

Industriële kozijnen

Industriële ramen

Loft ramen

Stalen deuren

Stalen kozijnen kosten

Stalen kozijnen prijzen

Stalen ramen

Stalen ramen

Stoere kozijnen

Zwarte stalen ramen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply