Design en interieur

Van deze washok wordt je blij!


Wees eerlijk, wanneer was de laatste keer dat je de was deed met een lach op je gezicht? Of heb je überhaupt weleens met een lach op je gezicht de was gedaan? We willen je vandaag inspireren met een super inspirerende washok, die ervoor zorgt dat de was in ieder geval een stuk minder erg maakt!

Inspirerende washok

Inspirerende washok

Meer dan alleen wasmachine en droger

Veel mensen zullen al erg blij zijn als ze een aparte washok hebben, waar de wasmachine en droger in passen. Desnoods op elkaar gestapeld om ruimte te besparen. Deze washok is een volwaardige kamer, die je eigenlijk ook als een ruime slaapkamer in kunt richten. Hier hebben ze blijkbaar genoeg slaapkamers, waardoor ze deze als washok kunnen inrichten.

Mooi ontwerp

Ontwerpster Ashley Winn heeft het ontwerp gemaakt voor deze washok. Het begint al veelbelovend bij de ingang, waar gekozen is voor een stoere oranje geschilderde boerderij schuifdeur. Maar als je binnenkomt, wordt je dubbel verrast door het licht, de enorme ruimte en hoe alles is ingericht.

Inspirerende washok

Inspirerende washok

Alle wanden zijn strak wit, terwijl de vloer betegeld is met super leuke patroontegels. En aan het plafond vind je een mooie rustieke houten balk, bijpassend bij de boerderij schuifdeur.

Maar ook de rest is tot in de details in perfectie uitgevoerd. De mooie mintgroene kasten, de manier waarop onderdelen terugkomen zoals de wasmachine en droger naast elkaar, de verschillende stoere wasmanden, de gele industriële krukjes, noem maar op.

Inspirerende washok

Inspirerende washok

Inspirerende washok

Inspirerende washok

Inspirerende washok

Bron: Homebunch.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply