Design en interieur

Zen huis uit Melbourne


Dit bijzondere huis heb ik gevonden bij Fytogreen, maar het is Vogue Living, die een mooi artikel erover heeft geschreven. Een heerlijk huis die door Australische architect Michael Leeton is ontworpen, gebouwd door LBA Construction, en ingericht door de ontwerpers van Allison Pye Interiors. Een perfecte samenwerking tussen drie verschillende professionele partijen, wat geresulteerd heeft in dit prachtige zen huis.

Zen huis uit Melbourne

Architectuur en interieur inrichting

Aan alles is te merken dat het huis onder handen is geweest van architect & interieur professionals. Er is over alle details nagedacht. De afwisseling tussen betonnen en houten plafonds, de prachtige vloer, de super stijlvolle keuken met de zwarte keukenkasten gecombineerd met de nog mooiere groene wandtegels, de indeling van de kamers, noem maar op. Het is een echte droomhuis geworden.

Kalme serene sfeer

Maar wat ik persoonlijk nog het mooiste vind, is de zen sfeer in het huis. Een vredige, kalme en serene sfeer, die te danken is aan de aardse kleuren, zachte texturen en natuurlijke materialen. Allemaal elementen die tot ontspanning uitnodigen. Super fijn huis!

Zen huis uit Melbourne

Zen huis uit Melbourne

Zen huis uit Melbourne

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply