Interieur

Houten interieur inrichting in Zwitserland


Je staat op het punt een interieur inrichting te zien die volledig gewijd is aan hout. De woning is gelegen in Campodolcini, een kleine gemeente in de regio Lombardije in de omgeving van Zwitserland. De interieur inrichting is een ontwerp van de Italiaanse Gianluca Fanetti. Op de bank, de SMEG koelkast en de moderne badkamer na, is werkelijk alles van hout. De vloer, het plafond, de keuken, de muren, kozijnen en ook de zwevende trap is van hout. Maar ook de meubels in de interieur inrichting zijn van hout. Het houten bed bijvoorbeeld en de salontafel en eettafel, allemaal van hout.

Houten interieur inrichting in Zwitserland

Via Freshome

Gezellige warme interieur inrichting

Naast gezellig kan je de interieur inrichting ook omschrijven als elegant, romantisch maar vooral ook heel erg mooi en stijlvol. Door de aanwezigheid van al het hout komt het geheel erg warm en gezellig over. Helemaal perfect voor een land als Zwitserland waar ze in de wintermaanden altijd mogen genieten van kou en heel veel sneeuw. Niets is fijner om thuis te mogen genieten van je warme interieur inrichting. De moderne openhaard in de woonkamer hoort er dan ook absoluut thuis.

In eerste instantie zou je misschien zeggen dat het iets teveel van het goede is met al dat hout, maar als je het nader bekijkt, zul je zien dat er eigenlijk helemaal niets mis mee is met zoveel hout in de interieur inrichting.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply