Interieur

Interieur ideeën van Dutchess House No.1


Dit is het interieur van Dutchess House No.1, ontworpen door Grzywinski + Pons en is gevestigd in Millerton, New York. De eerste opvallende oorspronkelijke functie is de mate aluminium bekleding van het huis, in tegenstelling van de houten panelen en gele deuren. Naast een mooi interieur, is het huis ook voorzien van een bijzondere technologie. Het huis is gebouwd met ICF, strategisch geglaceerd met een lage-e assemblages en gekleed in een hoog albedo onbehandeld aluminium. Een on demand warm water systeem verzet zich tegen een verspilde energie op boilers als het huis leeg is en het verwarmt het huis ook door middel van een hydraulische stralende plaat.

Interieur ideeën van Dutchess House No.1

Landelijk interieur

Voor de interieur inrichting is er gekozen voor een rauwe donkere betonnen vloer. Dit zou een interieur een kille uitstraling kunnen geven, maar door de invulling met meubels en woonaccessoires is hier totaal geen sprake van. Het leuke is dat het gevuld is met meubels met een landelijke sfeer. Een mooie beige bank, een lange houten eettafel… prachtig hoe dit in contrast staat met het strakke. De opvallende roze lamp en de blauwe kast doen het ook erg goed in het interieur.

Open interieur

Doordat er in dit interieur een open trap aanwezig is, oogt de ruimte erg ruimtelijk. Vooral als je ziet hoeveel extra ligt de trap creëert, is dit zeker een toegevoegde waarde voor de woonkamer.

[portfolio_slideshow]

Via Freshome

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply