Interieur

Interieur inrichten met hout, bakstenen en beton in Minsk


Deze mooie woning is gelegen in Minks, Belarus in Rusland. Je zou het misschien niet zo snel zeggen, maar in Rusland hebben ze degelijk mooie woningen met prachtige interieurs. Deze interieur inrichting kenmerkt zich met een bijzondere samenspel tussen hout, bakstenen en beton. Een opvallende keuze die zeer goed heeft uitgepakt. Natuurlijk mede door de zwarte moderne openhaard die aan het hoge plafond hangt centraal in de woonkamer, is het interieur erg warm, gezellig en vertelt het een boeiend verhaal. Dit is allemaal te danken aan de Russische interieur ontwerper Uglyanitsa Alexander.

interieur-inrichten-hout-bakstenen-beton-minsk

Via Freshome

Interieur met kleur

In het interieur is gekozen voor een natuurlijke kleurenpalet bestaande voornamelijk bruin- en grijstinten. De felle turquoise, blauw, groen achtige bank zorgt echter voor een enorm contrast. Deze eyecatcher zorgt met de kussens hiermee ook voor vrolijkheid en kleur in het interieur van deze mooie woning.

Warme industriële interieur inrichten

In de woonkamer heb je in dit interieur te maken met een enorm hoog plafond. Ruimtelijkheid wordt gecreëerd en biedt de mogelijkheid om te spelen met verschillende grove structuren. Hoewel de sfeer erg warm en gezellig is, zijn er bepaalde elementen gebruikt in het ontwerp die meer industrieel zijn. Denk aan de blootgestelde bronzen leidingen die vanaf de begane grond tot aan de eerste verdieping van de woning lopen. Of de grote ramen met de robuuste stalen zwarte kozijnen. Dit interieur bewijst dat industrieel niet alleen kil hoeft te zijn. Met de juiste elementen en gebruik van doordachte materialen kan het juist ook gezellig en warm zijn.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply