Interieur

Interieur inrichting & galerie


Wow, wat een prachtige interieur inrichting! Zowel het exterieur als de interieur inrichting is ontworpen door architect Isay Weinfeld uit São Paulo Brazilië. De architect heeft de opdracht gekregen van een gezin die heel erg van kunst houdt en dit ook verzameld. Het is een enorme woning met een groot zwembad en royale tuin. Vanwege de liefde van kunst heeft de woning twee belangrijke functies, die van een galerie en die van een modern huis. De interieur inrichting is sterk verbonden met de natuur, wat zowel belangrijk is voor de kinderen als volwassenen.

Interieur inrichting & galerie

Via Freshome

Volgens de architecten weerspiegelt alles in de interieur inrichting de levensstijl van het gezin. De combinatie van volumes, de inrichting van de kamers, de keuze van de materialen, de verlichting, het groen, het zwembad, noem maar op.

Kunst in huis

Het is heel bijzonder om te zien op welke manier alle kunst is geïntegreerd in de interieur inrichting. Bijna in elke hoek kan je even stil staan om even te genieten van kleine of grote schilderen en bijzondere beelden. De werkkamer is naar mijn mening de meest bijzondere kamer. Centraal is het zitgedeelte verwerkt in de vloer. Via twee treden is dit gedeelte te bereiken waar je heerlijk uitzicht hebt op het uitzicht, maar ook de boekenwanden vol met boeken.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply