Interieur

Interieur inrichting villa Aalsmeer


Deze prachtige villa is gelegen in Aalsmeer en aan Engel Architecten is hulp gevraagd voor het ontwerp van de interieur inrichting. Alleen de plattegrond van de villa al heeft maar liefst een oppervlakte van honderd vierkante meter, onderverdeeld in vier kwadranten. Op elke verdieping heeft elke kwadrant een eigen functie. Op de begane grond worden ze gevormd door de entree, de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Op de eerste verdieping vind je de drie slaapkamers en de badkamer en op het dak vind je een heerlijke grote dakterras.

Interieur inrichting villa Aalsmeer

Minimalistische witte interieur inrichting

Voor de villa is er gekozen voor een erg minimalistische interieur inrichting. Heel wit en heel strak. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een strakke witte vloer, gecombineerd met strakke witte muren. In de bovenkant van de muren zijn lange stroken raampartijen verwerkt, die de woonruimte voorziet van natuurlijk zonlicht. Door de minimalistische interieur basis, is het geoorloofd om de kleurrijke opvallende schilderijen op te hangen in de woonkamer.

Grote woonkeuken

Ook de grote woonkeuken is strak en modern, net zoals de rest van de interieur inrichting. Deze vind je aan de korte zijde van de L-vorm van de begane grond. Omdat de woonkeuken een volledige glazen wand bevat, is de keuken altijd heel erg licht. Dat is natuurlijk erg prettig voor als je aan het koken bent. De keuken zelf bevat alleen kasten aan de onderkant. Daarboven hangen niet zoals bij vele keukens nog wandkasten. Het enige wat er aan de wand hangt is de moderne RVS afzuigkap. Voor de rest vind je in de grote woonkeuken een grote Amerikaanse witte koelkast in een inham en een grote houten eettafel.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply