Interieur kleur

Kleur mijn interieur


Zwart en wit doen het altijd goed in een interieur. En ook grijs is een populaire kleur die als basis wordt gebruikt in de inrichting. Maar hoe je het ook went of keert, echte kleuren voegen tóch iets extra’s aan je woning. We krijgen dan ook vaak vragen binnen als ”Hoe kleur ik mijn interieur?’ of ‘Wat zijn de kleurentrends?’ of ‘Welke kleuren passen het best in mijn interieur?’. Je interieur hoeft niet één en al kleur te zijn, het is juist de kunst om een goede balans te vinden tussen kleur en rust. Het is best lastig om dit in woorden uit te leggen. Daarom hebben we een aantal foto’s en voorbeelden voor je verzameld waar kleur heel goed is gebruikt in een interieur.

Kleur mijn interieur
In deze woonkamer is een licht basis gebruikt van lichtgrijs, die verder ingevuld is met een beetje doffe kleuren. Zoals je ziet zijn het wel allemaal kleuren in dezelfde toon, waardoor het niet met elkaar botst.

Kleur mijn interieur

In deze woonkamer is juist een donkere grijs gebruikt. Het geheel wordt hierdoor wel wat donkerder, maar ook hier kan leuke kleuren worden toegevoegd. Fel neon roze en geel passen er perfect bij!

Kleur mijn interieur

Ook hier zie je neon kleuren terug.

Kleur mijn interieur

Wederom een lichte basis en tóch heel erg kleurrijk.

Kleur mijn interieur

Ook de badkamer kan wat kleur gebruiken!

Kleur mijn interieur

Wit en roze. Een mooie combinatie.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply