Interieur kleur

Pastel interieur


We hebben het vaak over interieurs van woningen met lichte neutrale kleuren. Deze kleuren zijn mooi en zijn bovendien makkelijk te combineren met bijvoorbeeld gekleurde woonaccessoires of meubels. Maar dit betekent niet direct dat kleur in een interieur niet mooi kan zijn. Sterker nog, als je het goed doet en combineert kan kleur zelfs heel mooi zijn. Pastel kleuren bijvoorbeeld. Mooie zachte tinten die een bijzonder rustgevende sfeer kan creëren in een slaapkamer, woonkamer of zelfs keuken. Houd jij ook van pastel?

Pastel interieur

Pastel combineren

Het grote voordeel van pastel kleuren, is dat je deze gemakkelijk met elkaar kunt combineren. Ondanks de verschillende populaire kleuren groen, blauw, geel en roze, staan ze allemaal heel goed bij elkaar. Zonder dat het druk en onrustig overkomt in een interieur. Dat kan in grote dingen, bijvoorbeeld een zacht roze muur combineren met een baby blauwe vloer. Maar ook in kleinere woonaccessoires zijn pastel combinaties heel goed mogelijk. Leuke patsel kussens bijvoorbeeld zijn erg populair of eetstoelen in verschillende pastel kleurtjes staan ook prachtig bij een mooie lichte houten tafel.

Als je aan pastel in de keuken denkt, denk je misschien gelijk al aan SMEG. De super populaire retro koelkast van SMEG. Verkrijgbaar in verschillende pastel kleuren en is een ware eye catcher in elke keuken!

Hieronder hebben we enkele leuke interieurfoto’s bij elkaar verzameld waar pastel kleuren zijn gebruikt. Bekijk ze rustig en raak geïnspireerd van de leuke ideeën!

Pastel interieur

Pastel interieur

Pastel interieur

Pastel interieur

Pastel interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply