Interieur kleur

Zwart interieur


Hoewel je het misschien niet zo snel zou denken, maar een zwart interieur wordt best wel vaak gekozen. Zwart kan aan de ene kant een erg overheersende en aanwezige kleur zijn, maar aan de andere kant kan het juist ook erg bescheiden zijn. Dat ligt heel erg aan de manier waarop je zwart gebruikt in je interieur. Voordat we voorbeelden, interieur ideeën en tips geven voor een zwart interieur, willen we eerst vertellen wat voor een kleur zwart is en wat voor betekenis het heeft.

Zwart interieur

Zwart interieur is tijdloos

Zwart wordt in het leven niet echt gezien als een positieve kleur. Het is donker en wordt vaak geassocieerd met de duisternis. Zwart is het tegenovergestelde van het hemelse en heldere wit. Desondanks is zwart een erg gewilde kleur. Vooral als je het hebt over dingen die trendgevoelig zijn zoals mode en interieur. In elk seizoen zijn er weer nieuwe kleuren die helemaal in zijn, maar zwart blijft altijd tijdloos. Hiernaast heeft een zwart interieur een bepaalde elegantie en een chique sfeer.

Zwarte interieur inrichting

Hoe wit en licht je interieur ook is, het bevat bijna altijd wel iets wat zwart is. Je kussens, je tapijt, je fotolijstjes, je TV, etc. Je komt er dus eigenlijk nooit om heen. Dit zijn kleine voorbeelden, maar je kan ook ook een zwarte basis in je interieur inrichting hebben. Denk aan een zwarte vloer, zwarte muren of misschien zelfs een zwart plafond. Zie je het al voor je? Nee? Het zal je verbazen hoe mooi een zwart interieur kan uitpakken.

Zwarte interieur ideeën

Om je een goed beeld te geven van wat we hierboven allemaal hebben geschreven, hebben we ook uiteraard een aantal foto’s met zwarte interieur ideeën verzameld en hieronder geplaatst. Allemaal interieurs waar de kleur zwart een hoofdrol speelt. Bekijk de interieur ideeën op je gemak en laat ons weten wat je ervan vindt!

Zwart interieur

Zwart interieur

Zwart interieur

Zwart interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply