Interieur

Interieur villa Johannesburg


Dit is het interieur van het Westcliff pavilion, ontworpen door GASS Architecture Studios en is gevestigd in Johannesburg in Zuid Afrika. De villa met in totaal twee slaapkamers is gelegen in een afgelegen bos, in de buurt van een relatief steile rand, met een fantastisch uitzicht over Johannesburg.
Een belangrijk element van het interieur wordt gevormd door de stalen frames. De architecten wilden een structuur die het geheel zo min mogelijk aantast. De stalen frames in het interieur is daardoor de perfecte oplossing.

Interieur villa Johannesburg

Interieur met stalen frames

Naast de stalen frames zijn er nog twee andere belangrijke kenmerken in het interieur. Eén daarvan is glas. Het interieur kenmerkt zich door een openkarakter die gecreëerd wordt door het veelzijdig gebruik van glas. Dit komt vooral terug in de buitenmuren die volledig van glas zijn, en natuurlijk ondersteund worden door de stalen frames. Deze glaswanden lopen vanaf de vloer tot aan het plafond. Hierdoor creëer je niet alleen een openkarakter in het interieur, je kan bovendien optimaal genieten van het fantastische uitzicht.

Steen in interieur

Ook steen speelt een belangrijke rol in het interieur. Ze hebben hiervoor gekozen om de lijn door te trekken die je ziet in de interieurs van woningen in dezelfde buurt. Het steen zorgt voor een natuurlijke en vooral rustgevende uitstraling.

[portfolio_slideshow]

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply